De 3 beste koffiemachines voor echt goede koffie op het werk

echt goede koffie voor op het werk

Samen met de collega’s een kop koffie drinken is bij de meeste bedrijven een vast onderdeel van de werkroutine. Maar wist je dat het drinken van koffie op het werk daadwerkelijk belangrijk is?

Deze koffiemomentjes zijn namelijk heel goed voor de sociale binding op de werkvloer. Het zijn die momenten van samen koffiedrinken waarop je nieuwtjes uitwisselt of informeert naar elkaars welzijn. Voor een goed teamgevoel en een sterk gevoel van binding op de werkvloer, is het samen drinken van koffie dus best belangrijk.

Uit onderzoek blijkt echter dat als medewerkers de koffie op het werk niet lekker vinden, zij in de pauze uitwijken naar een koffiebar buiten de deur. Zonde, want zo missen zij die belangrijke momenten waarop ze even kunnen bijkletsen met collega’s. Zorg er daarom voor dat je op jouw bedrijf altijd lekkere koffie serveert. Met deze 3 koffiemachines zet je echt goede koffie op het werk.

1. DeJURA WE8 Dark Inox; koffiemachine voor kleine kantoren

De JURA WE8 Dark Inox is perfect geschikt voor kleinere kantoren die toch over heerlijke koffie van goede kwaliteit willen beschikken. De machine heeft een stijlvol en compact design waardoor hij prima een prominente plek in het kantoor kan innemen. De omvang van de lekbak, het water- en bonenreservoir en de residubak zijn afgestemd op een gemiddeld gebruik van 30 tot 40 koppen koffie per dag. Aan smaakbeleving en diversiteit heeft deze kleine machine geen gebrek; met deze koffiemachine maak je ook moeiteloos een uitstekende cappuccino, flat white of een latte macchiato.

2. Goede koffie op werk met de JURA X8 Platina

Een van de nieuwste aanwinsten in de JURA Professional koffiemachinelijn is ook zeer geschikt voor grotere kantoren met een gemiddeld verbruik van 80 tot 100 koppen per dag. Dankzij het grote water- en bonenreservoir hoeft hij namelijk niet vaak bijgevuld te worden. Bovendien is de bediening zeer eenvoudig: met slechts één druk op de knop kunnen tegelijkertijd één of twee verschillende koffiespecialiteiten gemaakt worden. Daarbij heb je de keuze uit maar liefst 21 verschillende specialiteiten, waarbij men ook kan kiezen voor een intense smaak of bijvoorbeeld een extra toetje schuim. Pure luxe op kantoor! De waterkoker kan na de aanschaf van deze koffiemachine overigens ook de deur uit. De JURA X8 Platina beschikt namelijk over verschillende temperatuurniveaus voor heet water, waardoor ook liefhebbers van thee gebruik kunnen maken van dit veelzijdige apparaat.  

3. De JURA Giga X3c; koffieautomaat speciaal voor grote kantoren

Worden op jouw kantoor tussen de 150 en 180 koppen koffie per dag gezet? Dan kun je rekenen op de kwaliteit en functionaliteit van JURA Giga X3c. Deze zakelijke koffiemachine maakt gebruik van ceramische maalschrijven; perfect gemalen bonen zijn onmisbaar om écht goede koffie te kunnen zetten. Naast de hightech zetmethode en vele keuzemogelijkheden, is het ook gewoon een prettig en makkelijk apparaat. De machine wordt aangesloten op een vast waterpunt en heeft de mogelijkheid om koffieresidu en lekbak door te voeren waardoor deze niet meer geleegd of bijgevuld hoeft te worden. Dankzij de eenvoudige bediening met groot touch screen kan iedereen op kantoor deze volautomatische koffiemachine eenvoudig zelf bedienen.

Halfautomatische koffiemachines voor op kantoor

Natuurlijk kan de koffie gezet met halfautomatische koffiemachines en versgemalen bonen, ook een fantastische smaak hebben. Een vereiste hiervoor is echter wel dat de machine van goede kwaliteit is. Bovendien dient de zetter over behoorlijk wat kennis en ervaring te beschikken om daadwerkelijk die ultieme smaakbeleving te creëren. Ook het onderhoud dat deze machines vergen, maakt dat voor veruit de meeste bedrijven de hierboven omschreven volautomatische koffiemachines een slimmere keuze zijn.

Wil je meer informatie over de zakelijke koffiemachinesvan KoffieWerkt? Neem dan vrijblijvendcontactmet ons op. Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies!