Echt goede koffie. Altijd en overal.

Dat is mijn doel. Wie ik ben? Ruben Willems, oprichter van KoffieWerkt. Jaren geleden ben ik via Nespresso de koffiebranche ingestapt en sinds 2014 voorvechter van écht goede koffie. Want ik geloof er heilig in dat heel Nederland écht goede koffie moet kunnen drinken. Thuis en zeker ook op kantoor.

Echt goede koffie. Dat willen we allemaal. Daarom werk ik samen met de beste micro-branderijen van Nederland. Dankzij hun passie en expertise kan ik bedrijven van vers gebrande koffie voorzien en regel ik hét bakje koffie waar werknemers naar smachten. En waarvoor klanten terugkomen. Bij iedere slok die je neemt, proef je de kwaliteit, het vakmanschap en de passie voor het vak. Dit is koffie die je gelukkiger én productiever maakt.

Kennis en advies maken service

Maar ik weet ook dat écht goede koffie niet alleen in de boon zit. De manier waarop de koffie wordt gezet is minstens zo bepalend. Dat is de reden waarom ik met KoffieWerkt ben gestart. Want veel bedrijven hebben echt geen idee. Ik wil bedrijven in Nederland helpen het beste uit hun machines te halen. Het bakje koffie dat je jouw klanten voorschotelt moet net zo goed zijn als in een echte espressobar. Door mijn kennis te delen, advies te geven op het gebied van machines en je te laten proeven waar het verschil in zit, zorg ik dat koffie werkt. Ook voor jou, je collega’s en je klanten!

Ruben - KoffieWerkt

Ruben Willems
Oprichter