Koffie abonnement voor het bedrijf? Zó haal je jouw baas over

koffie abonnement voor het bedrijf

Ben je genoodzaakt om vieze koffie op kantoor te drinken omdat je baas te gierig is om goede koffie te bestellen? Of raak je met regelmaat gefrustreerd omdat blijkt dat de koffiebonen weer op zijn? Wij vinden dit niet oké. Het is tijd voor een koffie abonnement voor jouw bedrijf waarmee al je gebeden worden verhoord. 

Maar hoe haal je jouw baas over om een koffie abonnement te nemen? Wij helpen je de bezwaren van je baas te weerleggen.

“Koffie is toch gewoon koffie?”

Een baas die geen koffie drinkt zal denken dat koffie alleen gedronken wordt om de dagelijkse cafeïnebehoefte te stillen. Het is alsof je een wijnkenner zegt dat die huismerk bocht van de supermarkt vergelijkbaar is met een dure vintage wijn.

Koffie is het middelpunt in elke kantine. Koffie wordt in de ochtend en in de middag gedronken en is onmisbaar bij elke vergadering. Gezien het dagelijkse bakkie zo’n groot deel van het leven op kantoor uitmaakt, zou het stom zijn om hier niet in te investeren. Medewerkers voelen zich gewaardeerd als er goede koffiebonen op het werk zijn. De formule is eigenlijk heel simpel: goede koffie = gelukkige medewerkers.

“We kunnen toch zelf koffiebonen online bestellen?”

Natuurlijk, dat kan. Maar het is zonde van de tijd van de officemanager die hiervoor verantwoordelijk is. De voorraad moet voortdurend worden bijgehouden en er moet een keuze worden gemaakt uit de vele verschillende koffiesoorten. De koffie moet steeds weer worden bijgekocht. De officemanager heeft niet gestudeerd om vervolgens tijd te verspillen aan koffiebonen online bestellen.  

Respecteer de waardevolle tijd van de medewerkers en laat ze écht belangrijk werk doen. Wij verzorgen de koffie voor jullie kantoor.

“Het is zonde om meer koffie te ontvangen dan we verbruiken”

Vinden wij ook! De smaak gaat achteruit wanneer de bonen te lang op kantoor staan. De koffie is met liefde gebrand en het zou zonde zijn om de bonen te verspillen.

Daarom bespreken wij de hoeveelheid koffie voor de komende periode. We houden in de gaten hoeveel koffie je nog hebt op het werk en overleggen of je in de komende periode juist meer of minder nodig hebt. Zo strijden wij tegen voedselverspilling. Doe je mee?  

“Waarom zouden we lokaal gebrande koffie drinken als we ook onze koffie bij de supermarkt kunnen kopen?”

Grote merken bieden niet de beste koffie. Vaak zijn die bonen vrij donker gebrand waardoor je minder van de boon zelf en het land van herkomst proeft. Door de donkere branding smaakt alles hetzelfde, namelijk bitter en met een vleugje verbrande karamel. De koffie die in de supermarkt ligt wordt zo goedkoop mogelijk geproduceerd, wat ten koste van de smaak gaat.

Wij vinden dat alleen de beste koffie goed genoeg is voor op jouw kantoor. Daarom bieden wij in het koffie abonnement voor jouw bedrijf alleen koffie van Nederlandse microbranderijen. Wij hebben branders geselecteerd die de beste bonnen branden. Je proeft hun passie, ambacht en expertise in elk bakkie koffie terug. Deze branderijen zijn echt de top van Nederland wat koffiebranden betreft.

“We willen niet vastzitten aan een abonnement”

Je baas houdt er waarschijnlijk niet van om aan een abonnement vast te zitten, dat begrijpen we goed. Omdat er al genoeg koffiebedrijven met gedoe en kleine lettertjes zijn, schrapt KoffieWerkt zaken als afnameverplichting, minimale afnamehoeveelheid en minimale looptijd. Gewoon iedereen maand de juiste hoeveelheid koffie bij jullie op de stoep en eenvoudig online bestalen via IDEAL of Creditcard. Simpeler kan niet!

En willen jullie niet langer koffie ontvangen? Geen probleem, dan kunnen jullie het koffie abonnement voor het bedrijf zo weer opzeggen.

Wil je meer weten? Lees meer over het No-Nonsense koffie abonnement van KoffieWerkt en haal je baas vandaag nog over. Succes!