Het gemak van online koffiebonen bestellen voor op het werk

Koffiebonen zijn een verbruiksproduct. Ze raken dus op.. En als dat gebeurt, dan heb je nieuwe nodig. Je kunt er voor kiezen om een bestelling te plaatsen als de laatste zak koffiebonen opengaat. Dan maak je met behulp van een wasknijper een briefje op de laatste zak in het kastje vast, met de opmerking zich bij jou te melden wanneer de laatste zak opengaat. Werkt prima, toch?! (Ja, we hebben klanten die dit doen ?) 

Meer gemak, meer genot en minder gedoe met een koffiebonen abonnement.

Kom je er iedere keer juist net te laat achter dat de koffiebonen op zijn en moet er met spoed nieuwe gehaald worden? Dat zorgt voor onnodige stress en resulteert vaak in een oplossing die een groot nadeel heeft: een overvol kastje aan zakken koffie waarvan je niet eens meer weet wanneer ze binnen zijn gekomen. Laat staan dat je weet wanneer de koffie gebrand is. Je zit dus met koffie die al oud begint te worden. En dat is zonde, want ondanks het feit dat koffiebonen lang houdbaar zijn, gaat de smaak achteruit naarmate ze ouder worden. Volgens ons kan dit allemaal makkelijker: ga je koffiebonen online bestellen en neem een abonnement, zonder kleine lettertjes en onrealistische voorwaarden!

Op die manier ontvang je je bonen precies op tijd en ook nog eens in de juiste hoeveelheid voor de komende periode. En met ons koffiebonen abonnement hoef je niet iedere keer een nieuwe bestelling te plaatsen. Dat doen wij namelijk voor je.

KoffieWerkt doet meer.

Zo houden we in de gaten hoeveel koffie je nog hebt en overleggen we met je of er in de komende periode meer of juist minder nodig is. We willen namelijk dat je koffie echt vers is, want dan is ‘ie het lekkerst. Dus, we zorgen er voor dat jouw voorraad niet langer dan vier weken blijft staan. En wanneer alles bijna op is, krijg je weer verse koffiebonen geleverd. Hierdoor hoef je er niet meer over na te denken.

Abonnement aanvragen

  De voordelen van een koffie abonnement op een rij:

  • Altijd voldoende verse gebrande koffie
  • Ieder moment opzegbaar (geen contract met kleine lettertjes)
  • Hoeveelheid koffiebonen op ieder moment aan te passen
  • Een keer een levering overslaan is mogelijk
  • Wij houden jouw voorraad voor je in de gaten
  • Koffie uit een Nederlandse Speciality Coffee branderij

  De combinatie machine – koffiebonen

  Bij veel bedrijven wordt qua koffie vaak voor prijs gekozen. En dat terwijl er veel geklaagd wordt over de smaakt. Vinden jullie de smaak van koffie op het werk wel belangrijk? Dan is het belangrijk dat je naast verse koffiebonen ook een goede koffiemachine op het werk hebt. Deze speelt namelijk een belangrijke rol in de smaak van je koffie. 

  Heb je een minder goede koffiemachine maar wel lekkere verse koffiebonen? Dan zal de koffie misschien oké smaken, maar haal je eigenlijk niet alle smaak uit de bonen. En dat is zonde.  Je verspilt dus goede koffie aan een slechte machine. En andersom geldt hetzelfde: heb je een goede machine maar gebruik je matige koffie? Dan is de kwaliteit van de koffie in je kop nog ook matig. En ook dat is zonde. Zowel de machine als jezelf verdienen goede koffie. 

  Bij KoffieWerkt investeren we niet alleen in samenwerkingen met Nederlandse Specialty Coffee branderijen, we zorgen ook dat we de koffiemachines hebben om de beste smaak uit deze bonen te halen. We werken hierbij samen met Zwitserse merk Jura. Deze volautomatische machines laten koffie tot hun recht komen, zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Daarnaast zien ze er ook nog een heel mooi uit. Of je nu een eenmanszaak bent of honderd man personeel in dienst hebt, als je kwaliteit en smaak wilt, hebben wij de juiste koffiemachine voor op kantoor.

  Persoonlijk advies

  Heb je vragen over de koffie die wij leveren, het abonnement, de machines of andere koffie gerelateerde zaken, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met eerlijk en duidelijk advies.