Koffieautomaten en koffiebonen voor bedrijven

die smaak en kwaliteit op één zetten

categorieën

Betrouwbare koffiemachines voor bedrijven

Heb je wel eens meegemaakt dat de koffiemachine op kantoor het opeens niet meer deed? En kun je je nog herinneren dat iedereen het er over had? Misschien werden collega’s er super chagerijnig door of miste je het momentje ontspanning of bijpraten bij de koffiemachine. Daarom is een betrouwbare koffiemachine voor bedrijven essentieel. 

Het Zwitserse merk JURA staat al jaren bekend om betrouwbare, duurzame en kwalitatief hoogwaardige koffiemachines. Het merk heeft dan ook ruim haar sporen verdiend in de consumentenmarkt. In de markt van koffieautomaten voor bedrijven is de laatste jaren geïnvesteerd om voor ieder type bedrijf een passende automaat te kunnen leveren. En met succes. Het assortiment sluit perfect aan op de wensen van de échte koffieliefhebber. Dit is ook de reden dat KoffieWerkt er voor gekozen heeft om alleen JURA koffiemachines in het assortiment op te nemen. Wij hebben daarnaast een goede band met JURA Nederland dat niet ver van ons vandaan gevestigd is. 

Hoe betrouwbaar je koffiemachine is, ligt natuurlijk ook aan hoe en of je dagelijks onderhoud pleegt. Gebruik je bijvoorbeeld alleen een waterfilter of ontkalk je de machine ook regelmatig? En reinig je het binnewerk op tijd met schoonmaaktabletten? En wordt het melksysteem dagelijk gereinigd? Het zijn gelukkig geen moeilijke of tijdrovende handelingen, ze moeten alleen wel gedaan worden. Als koffiemachine bedrijf adviseert KoffieWerkt om hier iemand binnen je organisatie voor verantwoordelijk te maken of het uit te besteden. Zo ben je er van verzekerd dat deze simpele taken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. En dat komt de betrouwbaarheid en levensduur van je machine ten goede.

Altijd verse koffiebonen met een koffie abonnement

Een wat? Een koffie abonnement. Je ontvangt iedere maand, op tijd, precies de juiste hoeveelheid koffie zodat je nooit zonder koffie komt te zitten en ook geen enorme ‘over stock’ opbouwt. Waarom? Omdat wij willen dat jij de lekkerste kop koffie krijgt. Onze koffie wordt namelijk vers en op bestelling gebrand en verse koffiebonen zijn nu eenmaal lekkerder dan oude. 

Wat ook handig is, je hebt geen minimale afnamehoeveelheid en zelfs geen afname verplichting bij een abonnement. Dus zijn er veel mensen op vakantie, en heb je nog voldoende koffie staan, dan slaan we gewoon een maand over. En mocht het toch harder gaan dan verwacht, dan geef je een seintje en zorgen we voor meer verse koffie.

Wil je meer weten over ons koffieabonnement, kijk dan hier of neem direct contact met ons op via 085 303 59 26

KoffieWerkt: ook voor onderhoud van je koffiemachine

Naast het dagelijks onderhoud dat een koffiemachine nodig heeft, is er ook wel eens groot onderhoud nodig. En wat doe je als er onverhoopt iets stuk gaat? Dan kun je ook bij KoffieWerkt terecht. Voor het onderhoud van JURA koffiemachines werken wij samen met de JURA Service Factory van JURA Nederland. Deze super moderne werkplaats is helemaal ingericht op het zo goed, efficiënt en duurzaam mogelijk reparen en onderhouden van jouw dierbare koffiemachine.

De JURA Service Factory is zoals je van een Zwitsers bedrijf mag verwachten: brandschoon en alles loopt op rolletjes. In deze werkplaats hebben ze alles binnen handbereik om jouw machine weer als nieuw terug te sturen. En mocht de koffiemachine bij jullie op kantoor nu te groot zijn of aangesloten zijn op de waterleiding, dan hebben we ook de mogelijkheid om een officiële JURA-monteur langs te laten komen.

Zeker voor de grotere machines is het handig om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan ben je verzekerd van de JURA service en kwaliteit wanneer er iets mis gaat met het misschien wel belangrijkste onderdeel van je onderneming.

Meer informatie over de servicetarieven en onderhoudscontracten vind je hier. 

Alle koffiebenodigdheden voor je koffieautomaat

Om ervoor te zorgen dat de koffiemachine bij jou op kantoor in topconditie blijft, hebben we alle koffiebenodigdheden voor je koffieautomaat. Van waterfilters tot schoonmaaktabletten en melksysteemreiniger. En dat is niet alles. Wil je meer koffie gemak? Dan hebben wij ook melkkoelers, koppenwarmers of betaalsystemen voor je JURA koffiemachine.

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond