Een koffiemachine leasen bij KoffieWerkt

Als je op het punt staat een nieuwe koffiemachine voor je kantoor aan te schaffen, dan heb je waarschijnlijk een hele berg vragen. Een van die vragen zal zijn: wat werkt beter voor ons? De machine aanschaffen en afschrijven, of de nieuwe koffiemachine leasen voor een vast bedrag per maand. Voor €26,80 per maand kan je al een koffiemachine leasen.

KoffieWerkt helpt je graag met het maken van die keuze. Zeker omdat er meer komt kijken bij het aanschaffen van een nieuwe koffiemachine dan het financiële plaatje alleen. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij er voor dat jij een goed advies krijgt en weet waar je aan toe bent.  We gaan daarom altijd eerst in gesprek over jullie wensen en verwachtingen waarbij we goed op de details letten. Geen situatie is namelijk het zelfde en zoals ze zeggen: “The Devil is in the details “.

Plaats vrijblijvend je aanvraag en we nemen snel contact met je op voor de details!

Kopen of Leasen?

Voor het kopen van één of meerdere koffiemachines is budget nodig. En vooral als je meerdere machines nodig hebt of een kleinere organisatie bent kan dat impact hebben op de balans.

Een koffiemachine leasen zorgt er voor dat je het bedrag dat je per maand betaald relatief laag is en hij staat niet op je balans. Je bent namelijk geen eigenaar van de machine, dat is de leasemaatschappij. Wel ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzekering. Dit heet Financiële lease. Op deze manier  is een goede koffiemachine al snel binnen handbereik.

Plaats hier je lease aanvraag

  [mc4wp_checkbox "Ja, ik wil in de mailing lijst"]

  velden met een * zijn verplicht

  Wat zijn de leasekosten per maand?

  Een koffiemachine lease is al mogelijk vanaf een paar tientjes per maand. Om te kunnen berekenen wat de leasekosten per maand daadwerkelijk zullen zijn, hebben we extra informatie nodig zoals:

   • het aantal medewerkers
   • hoeveel machine(s) je zou willen neerzetten
   • welke machine de voorkeur heeft
   • of de machines op het water moeten worden aangesloten

  Dit alles heeft invloed op de machine keuze en dus het het investeringsbedrag. En dat bedrag bepaalt het maandbedrag. Er zijn dus best wat vragen te beantwoorden. Daarom nemen we altijd persoonlijk contact met je op om te bespreken wat voor jullie werkt. Dan kunnen we een goed advies geven en krijg jij een duidelijke beeld van wat je in de offerte kan verwachten.

  Om je een beeld te geven van de mogelijke kosten hier een voorbeeld:

   • Machine: JURA X6 Dark Inox (€1995,- excl. btw) 
   • Looptijd: 48 maanden (4 jaar)
   • Maandbedrag: €52,49 (excl. onderhoud)

  Wil je een koffiemachine leasen, of meer informatie? Vul dan het aanvraag formulier in!

  Wat is financiële lease eigenlijk?

  Financiële lease is een vorm van krediet. Er zijn minimaal twee partijen betrokken bij een lease overeenkomst:

   • de lessor of kredietverstrekker
   • de lessee of kredietnemer

  De kredietverstrekker is degene die de machine aanschaft. Tussen kredietverstrekker en kredietnemer wordt een periode afgesproken voor de lease. In deze periode ontvangt de kredietverstrekker een vast bedrag van de kredietnemer voor het ter beschikking stellen van de machine en het financiële risico dat daaraan verbonden is. De kredietverstrekker is enkel juridisch eigenaar van de machine.

  De kredietnemer heeft het economisch eigendom van het goed. Dit houdt in dat de kredietnemer de verzekering, het onderhoud en ook het genot van de machine voor zijn rekening neemt. Aan het einde van het leasecontact krijgt de kredietnemer de mogelijkheid om het goed van de kredietverstrekker te kopen.