Jura X8 Platina

2.640,00 (excl. btw)

De JURA X8 Platina is een van de nieuwste telgen in de JURA Professional machinelijn. En deze machine wil je echt op kantoor hebben. Gebruiksgemak en koffiekwaliteit staan voorop bij de ze X8 Plantina.

De X8 kan 21 verschillende koffiespecialiteiten bereiden. Van Ristretto tot Lungo en Latte Macchiato tot Flat White. Alles is mogelijk. Met schuim, zonder schuim een toetje schuim, klein zwart en intens, noem maar op. Het full colour FTF scherm laat je duidelijk zien wat je bereidt en met de grote bedieningsknoppen is het altijd raak.

Om de wachttijd bij de machine te verkorten kan de X8 twee koppen tegelijk zetten. En om er voor te zorgen dat de office manager ook nog toekomt aan de echt belangrijke taken is het waterreservoir maar liefst 5 liter en het bonenreservoir is tot 1kg uit te breiden. Hierdoor hoeft de machine niet vaak bijgevuld te worden. Wil je het helmaal makkelijk maken, voer dan de residubak door zodat de koffieresten in een grote bak opgevangen kunne  worden. Dan heb je er echt bijna geen omkijken meer naar.

Deze mooie JURA X8 Platina liever leasen dan kopen? Ook dat kan! Neem dan direct contact met ons op.

Uitverkocht