Verruil die instantkoffie voor koffiebonen op kantoor

Koffiebonen op kantoor voor echt lekkere koffie

Koffiemachines zijn niet meer weg te denken op het werk. Elk bedrijf heeft er tegenwoordig wel een staan. Maakt het nou echt uit of er vers gebrande koffiebonen op kantoor in de koffiemachine gaan? Zolang jouw werknemers hun dagelijkse shot cafeïne binnenkrijgen is het goed genoeg toch?

Niet dus!

Dit is de fout die veel werkgevers maken. Ze denken dat hun werknemers tevreden zijn met matige instantkoffie of freshbrew (gemalen bonen). Maar het is enorm belangrijk om goede koffie te kunnen zetten met vers gebrande koffiebonen op kantoor. Dit is zo belangrijk zelfs, dat het invloed heeft op het functioneren van het bedrijf. Spoel de instantkoffie maar door de gootsteen, wij vertellen je waarom je koffiebonen moet bestellen voor op kantoor.

Koffiebonen op kantoor als visitekaartje

Wat is het eerste dat je doet wanneer klanten langskomen op kantoor? Juist, een kopje koffie aanbieden. Stel je voor dat je klant een slok instantkoffie neemt en vervolgens het kopje ongemerkt wegschuift om de smakeloze substantie niet te hoeven drinken. Wat een slechte eerste indruk! Nog voordat het gesprek begonnen is sta je al 1 – 0 achter.

Besef je dat koffie een visitekaartje van jouw bedrijf is. Een goede koffiemachine en kwalitatieve koffiebonen op kantoor maken een wereld van verschil. Je laat hiermee zien dat je om details geeft en dat het belang van je klanten voorop staat.   

Blije werknemers drinken goede koffie

Werknemers geven om koffiebonen van goede kwaliteit op kantoor. Het eerste dat de meeste mensen doen wanneer ze op kantoor aankomen is hun jas ophangen en naar het koffiezetapparaat lopen. Ze kijken uit naar hun eerste kopje koffie in de ochtend. Zo kunnen ze even genieten van een momentje voor hunzelf voordat de werkdag begint…

Met slappe instantkoffie of bittere freshbrew begint de dag al direct met een teleurstelling. Zonde! Goede koffie verhoogt juist de werknemerstevredenheid. Door lekkere koffiebonen te bestellen en een goed apparaat aan te schaffen maak je jouw werknemers blij. Wij raden aan om de koffiebonen online te bestellen zodat je nooit onverwacht zonder voorraad zit.

Verhoging van de productiviteit

Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel in opdracht van een bekende koffieleverancier bleek dat bijna de helft van de Nederlandse werknemers zich productiever voelt met een heerlijk bakje koffie op het bureau. Of dit nu echt waar is of tussen de oren zit doet er eigenlijk niet toe. Medewerkers geloven dat ze productiever werken met koffie, waardoor ze ook echt productiever worden. Dit is een win-win situatie voor de medewerkers én het bedrijf.   

Ook is aangetoond dat cafeïne voor een betere concentratie zorgt. Wanneer de geur van versgemalen koffiebonen door het kantoor wordt verspreid, zorgt dit voor meer enthousiasme en productiviteit op de werkvloer. Het is daarom noodzakelijk om op tijd online koffiebonen te bestellen en te zorgen dat je werknemers altijd het meeste uit hun dag kunnen halen.     

Koffiebonen bestellen voor een levendige koffiecorner 

Bij het koffieapparaat is de plek waar mensen op kantoor samenkomen. Hier bespreken ze hun werk, hun privéleven en roddelen ze over andere collega’s. Dit koffiemoment versterkt banden tussen teamleden. Maar dit werkt natuurlijk alleen als de koffie ook echt lekker is! Niemand wil te lang bij een koffieapparaat staan voor een lauw bakkie slootwater.

Slechte kwaliteit koffiebonen op kantoor kunnen zelfs voor een averechts effect zorgen. Wanneer er geen goede koffie wordt geschonken, zullen mensen vaker naar buiten lopen om bij een koffietentje in de buurt hun dagelijkse latte te halen. Een gemiste kans! Met de beste koffiebonen weet je zeker dat jouw koffiecorner het levendige middelpunt van het kantoor wordt. 

Koffiebonen online bestellen

Onze tip? Zet niet langer koffie met pads, instantbrew en freshbrew op kantoor. Wij bieden als beter alternatief vers gebrande koffiebonen. Door koffiebonen te bestellen voor je werknemers zorg je voor een betere werksfeer, verhoog je productiviteit en maak je indruk op je klanten.

Bij KoffieWerkt bieden wij alleen de beste smaak en kwaliteit koffiebonen. In samenwerking met Nederlandse micro-branderijen hebben wij verschillende smaken ontwikkeld waardoor we de beste koffiebonen voor op kantoor kunnen leveren. De koffiebonen kun je direct online bestellen.

Wil je niet steeds weer opnieuw online koffiebonen bestellen? Dan past een koffiebonen abonnement misschien beter. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een koffieconsult.