Nieuwe JURA X6 en X8 geintroduceerd

JURA X8 Koffiemachine

Vers van de pers.

Hallo ondernemend Nederland, ik heb nieuws voor jullie. Vers van de pers, want terwijl ik dit schrijf ben ik op mijn weg terug van een lanceringsevenement. En wat ik gezien heb, dat moet ik gewoon met jullie delen. De nieuwe JURA X6 en X8 zijn geïntroduceerd

De JURA X6 en X8 zijn voor de liefhebbers en fijnproevers

Het Zwitserse koffiemachinemerk JURA heeft vandaag (25-09-17) maar liefst twee nieuwe machines voor op kantoor geïntroduceerd, de X6 en X8. En dat is nogal een big deal binnen de koffiebranche. Want meerdere nieuwe machines tegelijkertijd introduceren, dat gebeurt niet zo vaak. En al helemaal niet door het Zwitserse merk JURA! De machines van JURA staan bekend om hun kwaliteit en precisie en zijn een absolute must-have voor de fijnproevers en koffieliefhebbers. Op de consumentenmarkt is JURA dan ook al jaren een begrip. En menig kantoor heeft ook al jaren een JURA XS staan. Wat maakt deze introductie dan zo bijzonder?

Na 10 jaar uit dienst.

De XS serie is de moeder der kantoormachines van JURA en wordt liefkozend de ‘tractor’ genoemd. En dat is niet vreemd. Zo degelijk als de Zwitsers zelf zijn, zo zijn ook hun machines. Voor jou als ondernemer goed nieuws natuurlijk. De XS serie loopt al meer dan 10 jaar mee zonder echt grote veranderingen. En dat is te zien. Want laten we eerlijk wezen, het uiterlijk is wel wat achterhaald. Daarbij heeft de techniek de afgelopen jaren niet stilgestaan. En zij ook de koffiebehoeften op kantoor sterk veranderd. Hoog tijd dus voor iets nieuws.

JURA XS6

De X6 en X8 zitten vol met nieuwe innovaties waar je als koffieliefhebber ook echt wat aan hebt. Het P.E.P. systeem zorgt bijvoorbeeld voor een betere extractie waardoor je espresso die volle smaak krijgt die espresso hoort te hebben. Ook hebben beide machines een full colour TFT scherm zodat je scherp in beeld hebt wat voor koffie je kiest. De bedieningsknoppen zorgen er voor dat hij makkelijk te bedienen is. Ook zetten ze in no-time 2 koffies, espresso’s, cappuccino’s of latte macchiato’s wat super is als je niet alleen wil drinken maar met maten. Het grote waterreservoir van 5 liter en het tot 1kg uit te breiden bonenreservoir zorgen er voor dat je office manager ook nog aan de belangrijke taken toe komt en niet om de haverklap de koffiemachine staat bij te vullen. Sluit je hem aan op het waternet en voor je de residubak door, dan wordt het wel heel makkelijk allemaal. Kortom een machine die niet alleen qua uiterlijk bij deze tijd past, maar ook qua functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid helemaal up-to-date is.

An offer you can’t refuse

Nu je weet van de nieuwste JURA X6 en X8, heb ik je misschien helemaal lekker gemaakt. Dus zullen we maar meteen boter bij de vis doen?! Koop of lease een JURA X6 of X8 en maak gebruik van deze eenmalige introductie actie: gratis plaatsing, demonstratie en 20kg Meesterwerk of Proefwerk, samen ter waarde van €595,- Wees er snel bij want dit aanbod is maar t/m vrijdag 6 okt geldig.

 

Uitverkocht
2.640,00 (excl. btw)