4 voordelen van een JURA koffiezetapparaat op kantoor

4 voordelen van een JURA koffiezetapparaat op kantoor

Dat je als bedrijf eigenlijk niet zonder professionele koffiemachine op kantoor kunt, dat wist je waarschijnlijk al lang. Wellicht ben je daarom op zoek naar een vervanging voor je oude machine. Of ben je je aan het oriënteren op de mogelijkheden, omdat je binnenkort een nieuw kantoor of filiaal opent. Als je een koffiemachine zoekt die echt het verschil kan maken op de werkvloer, dan is een JURA koffiemachine een uitstekende keuze. In dit artikel lees je waarom.

1. Uitstekende kwaliteit met veel variatiemogelijkheden

De aanschaf van een koffieautomaat voor op kantooris vaak een hele investering, dan wil je wel graag beloond worden met eersteklas koffie. Bij KoffieWerkt begrijpen we dat helemaal. Daarom bieden wij onze klanten een breed scala aan koffiemachines van hetZwitserse merk JURA. Deze volautomatische machines bieden een uitstekende koffiekwaliteit, perfect afgestemd op jouw favoriete koffiebonen en -specialiteiten. Zo is een espresso die er uitziet en smaakt als die van een echte barista, ook voor een klein kantoor binnen handbereik. Of wat dacht je van een heerlijke cappuccino, ristretto of latte macchiato? Met één druk op de knop genieten jij en je collega’s van de heerlijkste variaties en de beste koffiekwaliteit.

2. Eenvoudig in gebruik

Al die mogelijkheden zijn geweldig, maar als druk bezette ondernemer heb je geen tijd om ingewikkelde gebruiksaanwijzingen door te ploegen of eerst een cursus koffieautomaat bedienen te volgen. Gelukkig hoeft dat met de JURA koffiemachines ook helemaal niet. Deze apparaten zijn zo ontworpen dat je met zo min mogelijk moeite de lekkerste koffie drinkt. Iedere JURA koffiemachine beschikt over een intuïtief design met grote bedieningsknoppen en een helder display, waardoor koffiezetten kinderspel wordt. Bovendien is ook het reinigen en ontkalkenvan de JURA koffiemachine eenvoudig zelf uit te voeren. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor vlekkeloze hygiëne en het apparaat geeft zelf aan wanneer het tijd is voor ontkalking.  Gebruik je een waterfilter, dan hoef je nog maar een keer per jaar preventief  te ontkalken. En bijkomend voordeel; je koffie smaakt beter bet gefilterd water.

3. Mooi design

Het oog wil ook wat natuurlijk. De ideale koffieautomaat maakt niet alleen geweldige koffiespecialiteiten, maar beschikt ook over een design dat naadloos aansluit bij de rest van je kantoorinrichting. Je wilt je klanten immers niet verwijzen naar een ouderwetse koffiemachine ergens weggestopt in een hoek van je kantoor. De koffiemachines van JURA zijn daarom stuk voor stuk apparaten die gezien mogen worden. Met een fris en modern design gemaakt van hoogwaardige materialen voor een professionele uitstraling.

4. Zwitserse betrouwbaarheid

Of er nu enkele koppen koffie per dag gedronken worden of de machine overuren draait; je moet er niet aan denken dat je je dagelijkse koffie op kantoor plotseling moet missen door een storing of mankement. Met een koffieautomaat van JURA hoef je je hier geen zorgen over te maken. Zoals je van een Zwitsers merk mag verwachten, zijn de koffiezetapparaten van JURA namelijk uiterst duurzaam en betrouwbaar.Bovendien kunnen wij je goed adviseren over de juiste machine voor jouw kantoor. Zo weet je zeker dat jouw koffieautomaat geschikt is voor de gewenste capaciteit. En om ervoor te zorgen dat de koffiemachine bij jou op kantoor in topconditie blijft, kun je bij ons ook terecht voor alle benodigdheden voor je koffieautomaat. Van waterfilters tot schoonmaaktabletten en melksysteemreiniger.

Meer weten over de JURA koffiemachines voor op kantoor?

Heb je vragen over ons assortiment of wilt je weten of een JURA koffiemachine ook iets is voor jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al je vragen en vertellen je graag alles over de verschillende mogelijkheden.