Gefeliciteerd, de eerste stap naar echte koffie is gezet.

En alle management guru’s beamen het, die eerste stap is het belangrijkste. De weg naar echt goede koffie, zakelijk succes en voorbeeldige medewerkers ligt voor je. En wat nu?

Eerst wat koffie vragen:

Wil je gewoon goede koffie of worden er veel cappuccino’s op kantoor gedronken? Ben je vooral op zoek naar de perfecte koffieboon of ben je juist toe aan een compleet nieuwe machine? Speelt gemak een rol? Hoe belangrijk zijn kosten?

Allemaal vragen die gesteld moeten worden om tot een goed advies te komen. Zo’n advies noemen wij een koffieconsult. Tijdens het koffieconsult brengen we in kaart waar behoefte naar is en gaan we samen op zoek naar de ultieme kop koffie voor jou en je collega’s. Dit doen we door te proeven en proberen. We laten je zien hoe een andere machine of koffieboon het verschil kan maken. Het doel is om uiteindelijk samen te kijken hoe ├ęcht goede koffie voor jouw organisatie kan werken.

Een koffieconsult vraag je gratis aan via het contactformulier op deze pagina of door te bellen naar 085 303 59 26.

Heb je al een machine en wil alleen bonen?

Ook dan kunnen wij je helpen. We gaan altijd eerst het gesprek met je aan om er achter te komen of we ook ├ęcht wat voor je kunnen betekenen. Het is namelijk niet altijd mogelijk om de koffiekwaliteit significant te verbeteren. Dat ligt vaak aan de machine die je hebt. Wanneer wij denken dat we bij jou het verschil kunnen maken, dan komen we graag langs om samen met jou de machine af te stellen en je onze koffie te laten proeven zodat je het beste uit jouw huidige machine haalt.
Wil je samen met ons koffie op jouw machine proeven? Gebruik dan het contact formulier op deze pagina of bel 085 303 59 26 voor een afspraak

Weet je al best veel over koffie en wil je zelf proeven en proberen, dat kan. Bel ons op 085 303 59 26 en we zorgen er voor dat je onze koffie kan gaan proeven. Of bestel zelf in onze webshop.

Consult of proeverij aanvragen

    [mc4wp_checkbox "Ja, ik wil in de mailing lijst"]

    velden met een * zijn verplicht