Wat we voor jou kunnen doen

Bij KoffieWerkt vinden we het belangrijk dat iedereen écht goede koffie drinkt. Ook op het werk. En dat is niet zo gek. Onderzoeken wijzen namelijk uit dat goede koffie op kantoor er voor zorgt dat werknemers tevredener zijn en er ook nog eens harder door gaan werken. Daarnaast waarderen je klanten je producten en diensten beter. En daar helpen wij dus graag bij door écht goede koffie te leveren. Koffie waar je collega’s eerder voor naar kantoor komen en je klanten er graag nog eentje van bestellen. Wij zorgen ervoor dat koffie werkt!

Hoe we dat doen?

Wil je gewoon goede koffie of worden er veel cappuccino’s op kantoor gedronken? Ben je vooral op zoek naar de perfecte koffieboon of ben je juist toe aan een compleet nieuwe machine? Tijdens een koffieproeverij brengen we in kaart waar behoefte naar is en gaan we samen op zoek naar de ultieme kop koffie voor jou en je collega’s. Dit doen we door te proeven en proberen. We laten je zien hoe een andere machine of koffieboon het verschil kan maken. Het doel is om uiteindelijk samen te kijken hoe écht goede koffie voor jouw organisatie kan werken. Een koffieproeverij vraag je gratis aan via ons contactformulier of door te bellen naar 085 303 59 26.

Ik heb al een machine en wil alleen bonen

Heb je al in een machine geïnvesteerd of een leasecontract lopen en wil je het maximale uit je machine halen? Ook dan kunnen wij je helpen. Helaas is het niet altijd mogelijk om de koffiekwaliteit significant te verbeteren. Dat ligt vaak aan de machine die je hebt. Daarom gaan we altijd eerst het gesprek met je aan om er achter te komen of we ook écht wat voor je kunnen betekenen. Wanneer wij denken dat dat kan, dan komen we graag bij je langs om samen met jou de machine af te stellen en je onze koffie te laten proeven zodat je het beste uit jouw huidige machine haalt.

Wil je onze koffie op jouw machine proeven? Neem ook dan contact met ons op voor een koffieproeverij via 085 303 59 26 of maak gebruik van het contactformulier

    [mc4wp_checkbox "Ja, ik wil in de mailing lijst"]

    velden met een * zijn verplicht