Eversys

Een Super automatic

Eversys overbrugt met hun super automatics het gat tussen traditionele high-end espresso machines en volautomatische koffiemachines.

Gedreven door de passie om constante kwaliteit koffie te leveren en geen compromis te willen doen op het gebied van ruimte, kwaliteit, productiviteit en consistentie, hebben zij de ware super automatic gecreëerd.

Combineer de koffiebonen van KoffieWerkt met een Eversys koffiemachine en je heb het recept voor succes in handen. 

Meer over het Eversys e'Barista Systeem
Eversys Cameo - C'2m - Earth - side (right)

Gastheerschap

Meervoudig ‘World Barista Championship’ winnaar Matt Perger weet als geen ander hoe moeilijk het is om constante kwaliteit te leveren. Hij voorspelde dat machines een deel van het werk van de barista gaan overnemen. Gewoonweg omdat machines veel consistenter zijn dan mensen.

Met de komst van het Eversys e’Barista systeem is die voorspelling uitgekomen. En dat is goed nieuws voor iedereen die gastheerschap én kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Want je personeel heeft meer tijd voor het leveren van persoonlijke aandacht en service aan de gasten, terwijl de kwaliteit in de kop optimaal bewaakt blijft. Win-Win dus.

Bel gerust voor meer informatie

Service belofte

Continuïteit is belangrijk als je hoge volumes koffie omzet. Daarom krijg je bij Eversys de garantie binnen 2 uur na een storing weer operationeel te zijn.

Een Eversys espressomachine is modulair opgebouwd, hierdoor zijn reparaties snel en efficient uit te voeren. Bij elkaar een service belofte die de aanschaf van een Eversys rechtvaardigt.

Vereenvoudiging van het onderhoud aan je machine hoort bij Eversys tot de standaard. Met één druk op de knop wordt je machine volautomatisch gereinigd. En met het grote reinigingstabletten reservoir kun je tot wel een maand vooruit, zonder bijvullen. 

Eversys - tech - full machine parts

Set-up voor volume

Of je nu 175 of 525 koppen koffie per uur moet kunnen zetten, zelf melk op wil schuimen voor Latte Art, de machine het werk wilt laten doen of de machine in self-service mode wil gebruiken. Voor iedere uitdaging heeft Eversys een oplossing.

De Cameo (ook wel de C-line genoemd) is de super compacte alleskunner met de uitstraling van een traditionele machine. Een eye-catcher die door zijn formaat bijna overal geplaatst kan worden.

De e’ serie is samen te stellen in talloze configuraties waardoor deze iedere situatie aan kan. Van 175 tot 525 koppen per uur. Twee, vier of zes koppen koffie tegelijk. Zelf melk opschuimen of automatisch. Bedenk het en de e’ serie biedt een oplossing.

Een persoonlijk advies aanvragen